Når gruppen ankommer Larsaskogen, skal hver enkelt deltaker betale dersom ikke annet er avtalt. Alle deltakerne signerer så på en kontrakt hvor en fraskriver oss alt ansvar ved skade på personer, private klær og utstyr.

Deretter henvises gruppen til ”kles-brakken” hvor de tar på seg overtrekksdresser og vernemasker. Det vil også være muligheter for å henge fra seg private klær. NB! Vi har ikke sko til utleie, så dere må stille med sko, evt. støvler til å springe i skog og utmark med.

Når hele gruppen er ferdig påkledd, får de straks sikkerhetsinstrukser og spillinformasjon. Videre deles gruppen inn i to lag. Det er også mulig å dele inn i fire lag, ettersom vi har to baner, men dette er når gruppen er mer en 30 stk. Da får alle fire lag spille samtidig.

Alle spillerne får tildelt ”våpen” med magasin som inneholder 200 kuler. Det er mulig å kjøpe flere kuler om ønskelig. Ellers er det strengt forbudt å skyte utenfor henvist bane. Dersom dette skulle skje, blir utstyret inndratt.

Mellom skogen, hvor banene er og oppholdsstedet hvor brakkene er, er det hengt opp sikkerhetsnett slik at tilskuere som sitter og ser på ikke blir truffet av kuler som er på villspor.

Paintball kombineres ofte med grillfest og noe godt ”attåt”. Vi har store griller til utlån dersom noen skulle ønske å grille selv.
Pris: 200,- inkl. grillkull og tennvæske. Det vil også være muligheter for å leie vår lavo, viss det skulle være ønskelig. Se prisliste og eventuelle bilder, viss det er av interesse.