Vi tilbyr også at paintball utstyr kan leies med hjem og brukes på egne områder. Det som er viktig å huske på da er at man må ikke spille paintball på områder hvor barn og turfolk ferdes, og heller ikke på eiendommer hvor man ikke har tillatelse fra grunneieren. Bestilling av utstyr bør gjøres i god tid, pga. stor pågang.

Masken som vi bruker er heldekkende over ansiktet og ører. Den har også justerbar stropp slik at den kan tilpasses store og små hoder. Man må alltid ha med seg papir til rengjøring av ”linsen” i masken, for dette følger ikke med i prisen, og ”linsen” blir ofte raskt skitten.

Paintball-kuler leveres i kasser på 2000 stk. eller poser på 500 stk. Kulene må behandles forsiktig og ikke utsettes for sterk varme, frost, vann eller andre væsker. Anbefalt lagringstid er 6mnd. Kulene er 100% miljøvennlige og høy kvalitet er en viktig faktor for oss.

Våpene drives av høykomprimert trykkluft (100 bar) og fylles på ved hjelp av en fyllestasjon. Dette er inkludert i kuleprisen dersom man kjøper kuler hos oss. En får da med seg ubegrenset med trykkluft. Kjøper man ikke kuler her, må det betales 50,- ekstra per våpen for fylleutstyr.

Utstyret transporteres i en aluminiumskasse som er 80cm * 60cm * 40 cm. Husk å ha god plass i bilen eller stor bil når utstyret skal hentes. Transportskassen er med i prisen.

For nybegynnere anbefales det å spille paintball på vår bane, for å bli bedre kjent med utstyret og for å få en grundig opplæring før en leier utstyret med hjem. Det er billigere og mindre ansvar å spille hos oss.

Utleiekontrakten på take-away av paintball må signeres av en person som er over 18 år.